Tickets
Shop
Nieuws 24 apr 2016

Ronald Mulder tekent bij Plantina, Michel vertrekt

Terwijl Ronald Mulder zaterdag een contract tot de Olympische Spelen van Pyeongchang tekende bij Team Plantina kiest tweelingbroer Michel er na zeven jaar voor om de ploeg van trainer Gerard van Velde te verlaten. Hij kiest voor een samenwerking met skeelercoach Desly Hill.

Foto : Sander Chamid

“De afgelopen jaren heb ik met veel plezier geschaatst bij iSkate, met als hoogtepunt olympisch goud in Sotsji. Ik ben Gerard van Velde en iSkate dankbaar dat ze me altijd gesteund hebben in mijn ambitie", meldt Michel Mulder op de website van de ploeg.  

Met een nieuw contract zet Ronald Mulder zijn succesvolle samenwerking met Gerard van Velde en de jonge topsprinters in de ploeg voort. “Mijn ambities voor de aankomende twee jaar zijn WK-medailles en de Olympische Spelen als ultiem hoofddoel’', 

Ronald Mulder, die afgelopen seizoen eindigde met World Cup-goud op de 500 meter, heeft genoten van de tijd met Michel in de ploeg: “Het was leuk om samen met Michel op het ijs te staan. Ik wil verder bouwen met Gerard van Velde en alle talentvolle jonge sprinters in ons team. Er staat een heel talentvol team waar ik mee naar Pyeonchang wil.”


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan