Tickets
Shop
Nieuws 02 okt 2015

Start ticketverkoop met korting voor schaatsfans

Op 25 oktober gaat de klok een uurtje achteruit en gaat de wintertijd in. Ook in het schaatsen gaat de winter echt van start met de verkoop van de tickets voor de langebaanevenementen van dit seizoen. Echte schaatsfans kunnen al eerder hun slag slaan én geld besparen.

Foto : Soenar Chamid

De reguliere ticketverkoop begint op 25 oktober om 10.00 uur. Op dat moment gaan de kaarten voor de vijf grote langebaanevenementen in Nederland in de verkoop.

De eerste wedstrijd op de kalender is de KNSB Cup (Selectie ISU World Cup) van 30 oktober tot en met 1 november in Enschede. Daarna verplaatsen de schaatsers zich naar Thialf voor de ISU World Cup 4 (11–13 december) en de KPN NK Afstanden & Mass Start (27–29 december).

In het nieuwe jaar volgen in Heerenveen ook nog de KPN NK Allround & Sprint (22–24 januari) en het seizoensslot: de ISU World Cup Finale (11–13 maart).

Exclusieve voorverkoop

Voor jou als abonnee van de KNSB ticketnieuwsbrief en/of de schaatsen.nl-actiemailing hebben we een mooie aanbieding. Op 19 oktober start namelijk een exclusieve voorverkoop voor de vijf evenementen.

Op de evenementen in Thialf krijg jij 20% korting op alle tickets, exclusief servicekosten. Deze actie eindigt op 24 oktober.

Ben jij als schaatsfan nog geen abonnee van onze actiemailing, maar wil je wel gebruik maken van de exclusieve voorverkoop? Meld je dan voor 14 oktober aan via schaatsen.nl/schaatsfan.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan