Tickets
Shop
Nieuws 24 aug 2015

Bruggink vindt onderdak bij Okay Fashion & Jeans

Mart Bruggink zal aankomend seizoen zijn marathons rijden voor Okay Fashion & Jeans. De 27-jarige rijder zat na zijn vertrek bij CRV-Interfarms enige tijd zonder ploeg, maar heeft bij het team van Edward van Dijk dus alsnog onderdak gevonden.

Foto : Neeke Smit

De ploegleider toont zich tevreden met het vastleggen van Bruggink, die een wisselvallig seizoen achter de rug heeft. “Maar zelf heeft hij aan ons duidelijk aangegeven waaraan dat ligt. We denken dat we hem met onze intensieve begeleiding en onze aanpak weer op zijn oude niveau kunnen brengen”, zegt Van Dijk tegenover proskating.nl.

Ondanks dat Bruggink even zonder ploeg zat, heeft hij zichzelf volgens Van Dijk goed fit weten te houden. “Natuurlijk zijn we met de schaatsploeg al een tijdje flink aan het trainen, maar Mart kan meteen aansluiten. Dat was voor ons erg belangrijk.”

Bij Okay Fashion & Jeans ziet men in Bruggink vooral een man voor de wedstrijden op natuurijs. “Mart heeft al laten zien daar echt een man voor te zijn. Hij stond zelfs al eens op het podium tijdens de Alternatieve Elfstedentocht. Samen met Frank Vreugdenhil hebben we met Mart en de rest van de ploeg weer een sterk blok”, aldus de hoopvol gestemde Van Dijk.

Behalve Bruggink en Vreugdenhil wordt Okay Fashion & Jeans komend seizoen gevormd door Timo Verkaaik, Remco Schouten, Leander van der Geest en Marcel van Ham.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan