Tickets
Shop
Nieuws 01 mei 2015

Team Continu trekt Van der Weijden aan

Annouk van der Weijden verruilt Team New Balance voor Team Continu.

Foto : Soenar Chamid

Dat heeft haar nieuwe ploeg vrijdag bevestigd. Van der Weijden zal in mei bij het eerste trainingskamp van de ploeg van trainers Marianne Timmer en Gianni Romme aansluiten.

"De drive die ik voel om mij verder te ontwikkelen als schaatsster voelde ik ook van de kant van Marianne. Er was snel een klik tussen ons", aldus Van der Weijden. "Ik kan niet wachten om van start te gaan bij Team Continu, een omgeving met schaatsers en een staf van een zeer hoog niveau."

De 28-jarige stayer maakte vorig jaar haar olympische debuut in Sotsji en werd daar vijfde op de 3000 meter. Coach Timmer is eveneens blij met de komst van Van der Weijden.

"Annouk heeft een frisse en krachtige uitstraling met een duidelijke wil om te winnen. Dat past goed bij onze teamspirit en ze kan bij ons nog een stap maken."

Team Continu zegt de ploeg met de komst van Van der Weijden compleet te hebben. Die bestaat verder uit Margot Boer, Yvonne Nauta, Thijsje Oenema, Janine Smit, Letitia de Jong, Karolina Erbanova en Nao Kodaira.

Bekijk alle transfers in ons speciale overzicht


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan