Tickets
Shop
Schaatsers op social 04 mrt 2024

Schaatsers op social: De laatste rondjes en een bijzondere succeswens

Tijdens de Daikin Marathon Cup Finale namen veel rijders afscheid, komende weken staan er meerdere WK's op het programma.

Foto : Instagram BDM BTZ

 In Leeuwarden was zondag de laatste Daikin Marathon Cup van deze winter. Harm Visser en Irene Schouten schreven de dagzeges op hun naam. 

Het werd een dag van afscheid nemen. 

Niet alleen van rijders, ook van ploegen. Loesanne van der Geest dankt haar team PGM Bakker voordat ze de overstap maakt naar VGR Sport/ Vreugdenhil dairy foods.

 Esmee Visser laat weten genoten te hebben van de marathonsport.

Ook Thomas Krol zwaaide af, hij blikt terug op het speciale moment in Thialf.

Voor de shorttrackers staat het belangrijkste toernooi van het jaar nog op het programma: het WK in Ahoy. De rijders zijn volop in voorbereiding, maar proberen af en toe ook te ontspannen. 

Shorttrackster Hanne Desmet werkt de laatste trainingen af in Montréal en mag dan zelfs op de foto met... haar eigen vriend, oud-langebaanschaatser Joey Mantia. 

Jordan Stolz doet komend weekend mee aan het WK Allround, maar vond de tijd om de rijders van Baanselectie Breda succes te wensen. 

De synchroonschaatsers van Team Ice United mogen zich ook opmaken voor het WK, op 5 en 6 april in Zagreb.

Kunstschaatsster Julia van Dijk heeft een zware periode achter de rug. Gelukkig kreeg ze afgelopen week goed nieuws en heeft ze inmiddels de eerste trainingen al achter de rug. 

 En nu het einde van de winter nadert, staat het skeelerseizoen voor de deur. 

 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan