Tickets
Shop
Sprint app 01 okt 2021

Maak kans op een reis naar de Weissensee!

Op 1 oktober zijn de Trachitol Trials begonnen en is de strijd om een geheel verzorgde reis naar de Weissensee weer los gebarsten. Vorig jaar zijn de Trials vroegtijdig gestopt, maar dit jaar gaan we gewoon weer verder. Hoe je mee kunt doen lees je in dit artikel.

Foto : Vincent Riemersma

Geef je op voor de Trachitol Trials en schaats samen met je schaatsmaatje zoveel mogelijk kilometers. Zo kun je de Snel, Sneller of Snelst medaille in de app behalen.

  • Snel: 50 kilometer
  • Sneller 250 kilometer
  • Snelst: 500 kilometer

Alle kilometers die je individueel schaatst, worden automatisch bij elkaar opgeteld. Heb je vorig jaar meegedaan samen met je schaatsmaatje? De reeds geschaatste kilometers blijven geldig voor deze editie en staan automatisch al in de Trachitol Trails ranglijst. De ranglijst wordt in dit geval ook al automatisch voor je toegevoegd. Klik hier voor het deelnamereglement.  

Hoe kan ik meedoen?
Als je al een Sprint account hebt, ga dan in de app naar de ranglijstenpagina en swipe helemaal naar rechts. Klik op ‘indoor schaatsen’ en kies voor de Trachitol Trials’ ranglijst. Je kunt je vervolgens als team registreren. Als je schaatsmaatje nog geen account heeft kan je hem of haar via de Sprint app uitnodigen per mail.

Schaatsen met de Sprint app
Het schaatsseizoen is weer begonnen en verschillende ijsbanen zijn al open of maken zich klaar om open te gaan. Wil je weten op welke ijsbanen je kunt schaatsen? De KNSB heeft dit allemaal voor je op een rijtje gezet, inclusief een link naar de geldende maatregelen van de ijsbanen. Bekijk hier wanneer de ijsbanen weer open gaan.

Nog geen Sprint account? Download dan de app in de App Store of Play Store. Heb je vragen over hoe de Sprint app werkt? Kijk dan op www.sprintapp.nl of mail ons via team@sprintapp.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan