Tickets
Shop
Nieuws 12 nov 2021

Ben jij een van de zes duo’s die binnenkort op de Weissensee schaatsen?

De Trachitol Trials zijn al even onderweg en lopen nog door tot en met 30 november 2021. Vanaf 1 oktober is de strijd om de geheel verzorgde reis naar de Weissensee losgebarsten en inmiddels zijn al meer dan 60 teams aan het schaatsen voor deze geweldige prijs. Je kunt jezelf nog steeds aanmelden met je schaatsmaatje! Hoe je dit doet vertellen wij je in dit artikel.

Geef je op voor de Trachitol Trials en schaats samen met je schaatsmaatje zoveel mogelijk kilometers. Behaal de Snel, Sneller of Snelst medaille in de app en maak kans op een geheel verzorgde reis naar de Weissensee!

  • Snel: 50 kilometer
  • Sneller: 250 kilometer
  • Snelst: 500 kilometer

Alle kilometers die je individueel schaatst, worden automatisch bij elkaar opgeteld. Klik hier voor het deelnamereglement.

Hoe kan ik meedoen?
Als je al een Sprint account hebt, ga dan in de app naar de ranglijstenpagina en swipe helemaal naar rechts. Klik op ‘indoor schaatsen’ en kies voor de Trachitol Trials’ ranglijst. Je kunt je vervolgens als team registreren. Als je schaatsmaatje nog geen account heeft kan je hem of haar via de Sprint app uitnodigen per mail.

Schaatsen met de Sprint app
Het schaatsseizoen is weer begonnen en bijna alle ijsbanen zijn open! Wil je weten op welke ijsbanen je kunt schaatsen? De KNSB heeft dit allemaal voor je op een rijtje gezet, inclusief een link naar de geldende maatregelen van de ijsbanen. Bekijk hier de openingstijden.

Nog geen Sprint account? Download dan de app in de App Store of Play Store. Heb je vragen over hoe de Sprint app werkt? Kijk dan op www.sprintapp.nl of mail ons via team@sprintapp.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan