Tickets
Shop
Nieuws 06 feb 2019

Schaatsers op social: winterse plaatjes en trainen voor de Spelen van 2034

Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is.

De marathonschaatsers blikken terug op de Weissensee. Echt bijkomen zit er niet in, want dit weekend staat er weer een marathon op het programma in Enschede.

Kersvers Nederlands allroundkampioen bij de junioren Merijn Scheperkamp deelt met trots zijn resultaten van het afgelopen weekend.

Jasper Brunsmann, Itzhak de Laat en Vladislav Bykanov houden #OneHandDown.

Jax, de zoon van Kjeld Nuis, neemt het op tegen Antoinette de Jong. Alvast aan het trainen voor de Olympische Spelen 2034? De snelheid zit hem vast in de genen!

Dit bericht bekijken op Instagram

At least he THINKS he’s fast...🤣 #myboy❤️

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

Hieperdepiep hoera! Jorrit Bergsma is weer een jaartje ouder geworden.

Annette Gerritsen zet zich als ambassadeur in voor het Longfonds.

Ivanie Blondin heeft een vliegende start van de WK Afstanden.

Esmee Visser was niet helemaal tevreden met haar prestaties in Hamar. Gelukkig kan ze steunen op een ervaren ploeggenoot.

Suzanne Schulting is blij met haar prestaties van afgelopen weekend. Winnares van de 1000 meter en het wereldbekerklassement over die afstand. Wordt dit de Schulting-pose?

Shaoang Liu kwam ongelukkig ten val bij de World Cup in Dresden. Vanuit het ziekenhuisbed laat hij weten dat alles goed met hem gaat.

Kunstrijden of langebaanschaatsen?


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan