Tickets
Shop
Nieuws 18 sep 2018

Ticketverkoop langebaanevenementen in Heerenveen gestart

Kom jij deze winter de schaatsers aanmoedigen in Thialf? Dit seizoen worden er vijf langebaanwedstrijden verreden in Heerenveen en de kaartverkoop is vandaag gestart.

Foto : Remy de Klein

De eerste krachtmeting van het seizoen heeft dit jaar een nieuwe naam: het World Cup kwalificatietoernooi. Hier worden de startbewijzen afgedwongen voor de wereldbekerwedstrijden. Het toernooi vindt plaats van 2 tot en met 4 november. Ruim een maand later (15 en 16 december) strijkt het internationale peloton neer in Heerenveen voor de vierde ISU World Cup.

Voor de jaarwisseling worden de nationale afstandstitels verdeeld in Thialf. Van 28 tot en met 30 december strijden de schaatsers op het KPN NK Afstanden. In het nieuwe jaar volgt in Heerenveen nog de KPN NK Allround & Sprint (26 en 27 januari) en een maand later het WK Sprint (23 en 24 februari).

Voor al deze evenementen zijn vanaf vandaag kaarten beschikbaar. Voor een overzicht van alle tickets en bestellen kan je terecht op de ticketpagina.

Wil je als schaatsfan altijd als eerste op de hoogte zijn van de kaartverkoop en profiteren van exclusieve acties? Abonneer je dan op onze actiemailing via schaatsen.nl/schaatsfan.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan