Tickets
Shop
Nieuws 28 mrt 2018

Ga de uitdaging aan met het Sprint zomerschema

Het ijs is helaas weer aan het smelten op de meeste ijsbanen en de zomertijd is weer ingegaan. Het mooie weer staat voor de deur dus het is de hoogste tijd om de skeelers of fiets weer te pakken. De Sprint app heeft een trainingsschema klaargezet om jou nog sterker en beter te maken voor volgend schaatsseizoen.

Voltooi het zomerschema en deel je progressie ook in het zomerseizoen in de Sprint app. Tevens kun je de komende maanden ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van schaatsen.nl.

Verbeteringen Sprint app
Tijdens het zomerseizoen zal de app volledig herzien en verbeterd gaan worden zodat deze nog beter aansluit bij de wensen van de gebruikers. In de aankomende maanden zal er dan ook naar jouw mening en ervaringen vragen.

Houd het nieuws de aankomende weken goed in de gaten, samen met MYLAPS zal de Sprint app een (verlengings)aanbod doen voor de MYLAPS ProChip Flex. Zodat jij volgend schaatsseizoen weer die strakke tijden of mooie kilometers kan registreren.

Heb je de app nog niet? Download hem dan nu via sprintapp.nl. Heb je nu al vragen of opmerkingen over de app? Stuur ze dan via de website.


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan