Tickets
Shop
Branded Content 06 feb 2018

Schaatsen op De Coolste Baan van Nederland

Wie wil dat nou niet? Schaatsen op de Coolste Baan van Nederland! Een initiatief van Rintje Ritsma en sportmarketingbureau House of Sports. In 2014 werd de Coolste Baan van Nederland voor het eerst georganiseerd. En dat succes herhaalt zich dus dit jaar. In het Olympisch Stadion van Amsterdam. Een bijzondere plek met een bijzondere ambiance. Wil jij dat meemaken? Kom nog tot en met 28 februari naar de Coolste Baan van Nederland en voel je als een olympisch kampioen op het ijs!

Schaatsen en entertainment
De Coolste Baan van Nederland is voor iedereen toegankelijk. Voor recreatief schaatsen, schoolschaatsen, schaatslessen of curlingclinics. Maar ook (zakelijke) events, verschillende thema avonden en bedrijfsuitjes worden hier gegeven. Voor families, schaatsen met kinderen, studenten, vrienden of je vaste schaatsmaatjes. Iedereen is welkom om de Coolste Baan van Nederland te betreden. Koop hier je tickets en beleef de ijspret met een olympisch tintje.

Tickets Coolste Baan van Nederland

Naast het schaatsen wordt er nog veel meer georganiseerd bij de Coolste Baan van Nederland. Er zijn horeca gelegenheden en dj's die zorgen voor de muziek. Ook Radio 538 zendt live vanuit de Coolste Baan van Nederland over alles wat er gaande is op de baan. Je kunt een clinic volgen van Rintje Ritsma en je kunt er schaatsen kijken op groot scherm. Een totale schaatsbeleving en écht een volledig verzorgde dag uit! Velen gingen je al voor om de Coolste Baan van Nederland zelf te ervaren.

Olympisch Stadion
Schaatsen in het Olympisch Stadion in Amsterdam is niet zomaar iets. Maar eens in de vier jaar tijd wordt dit stadion omgetoverd tot een 400 meter schaatsbaan. En dit jaar is extra bijzonder, er wordt een eerbetoon gebracht aan 125 jaar allround schaatsen. Schaatslegende Jaap Eden heeft hier als drievoudig wereldkampioen allround een grote rol in gespeeld. Relikwieën van zijn schaatscarrière worden dan ook tijdelijk ten toon gesteld op de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion.

ISU WK Allround
Na de Coolste Baan van Nederland vindt op hetzelfde ijs de ISU WK Allround plaats als eindtoernooi. Van 9 tot en met 11 maart strijden de grote schaatshelden voor de titel WK Allround in het Olympisch Stadion. Op hetzelfde ijs dus als waar jij kan gaan schaatsen. De ISU WK Allround live aanschouwen? Dat kan! Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, maar ben er snel bij!

Tickets ISU WK Allround


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan