Tickets
Shop
IJstijd 05 feb 2016

Michel Mulder op zoek naar sprintbenen in IJstijd

Terwijl zijn broer Ronald zich opmaakt voor het WK Afstanden, gaan de grote toernooien aan de neus van Michel Mulder voorbij. Hij reed afgelopen weekend het NK Pure Sprint in Den Haag. Mark Tuitert zocht hem in de derde aflevering van IJstijd op om te kijken of de regerend olympisch kampioen nog kan sprinten. "Ik moet beter worden dan de oude Michel Mulder", stelt de beslist.nl-rijder.

Naast het bezoek van Mark Tuitert aan het NK Pure Sprint met Mulder, dat je hierboven kan bekijken, gaan de makers van IJstijd ook nog in gesprek met Jan Maarten Heideman over het naderende einde van zijn schaatsloopbaan. Moet hij bang zijn voor het zwarte gat?

Daarnaast kan je meekijken bij de belevenissen van Ireen Wüst, Kjeld Nuis en Jorien ter Mors in Stavanger bij de afgelopen World Cup. In Noorwegen krijg je ook een kijkje in de keuken van Jeremy Wotherspoon. Hij is er als sprintcoach aan de slag. Kan hij de Noren leren sprinten?

De hele aflevering van IJstijd is nu (vanaf vrijdag 5 februari 16.00 uur) te bekijken op kpn.com/ijstijd. Als je interactieve TV hebt van KPN kun je IJstijd ook kijken via Menu -> Videotheek -> KPN Presenteert.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan