Tickets
Shop
Nieuws 20 sep 2016

Meld je nu aan voor verenigingsdag nieuwe stijl

De oude, vertrouwde verenigingsdag van de KNSB, het congres waar bestuurders en trainers één dag in het jaar op een centrale plek samen kwamen voor workshops, sprekers en kennisdeling, is niet meer. Voor dit jaar is besloten om over te stappen op vier lokale verenigingsdagen. De eerste is 1 oktober in Sportcentrum Kardinge in Groningen.

De KNSB merkte de afgelopen jaren dat er meer behoefte is aan een verenigingsdag dichter bij huis, waarop meer lokale problemen konden worden besproken. Zo ontstond het idee om het grote, centrale congres te vervangen door vier aparte dagen, verspreid over vier regio’s.

Kleiner van opzet, maar wél met een programma dat is afgestemd op thema’s die in die specifieke regio van belang zijn. Daarom zijn de verschillende gewesten betrokken bij de organisatie, zodat er een programma op maat kan worden gemaakt.

Als eerste is de regio Groningen/Drenthe aan de beurt. Wat niet wil zeggen dat alleen bestuurders en vrijwilligers uit deze provincies welkom zijn. Alle geïnteresseerden zijn welkom, maar er komen dus ook nog drie andere verenigingsdagen in de regio’s west, oost en zuid.

De inschrijving is geopend. Wil je er op 1 oktober bij zijn of wil je weten wat het programma is, klik dan hier.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan