Tickets
Shop
Nieuws 23 okt 2014

Jumbo officieel tweede sponsor TeamLottoNL

Supermarktketen Jumbo is definitief de tweede naamgevende sponsor van de gecombineerde schaats- en wielerploeg TeamLottoNL. De equipe zal dan ook door het leven gaan als TeamLottoNL-Jumbo.

Foto : Neeke Smit

De contracten met een looptijd van twee jaar zijn inmiddels getekend, zo maakte de ploeg van onder meer Sven Kramer, Stefan Groothuis en Jan Smeekens donderdag bij de officiële teampresentatie in Utrecht wereldkundig.

Jumbo ziet de samenwerking als een unieke kans. "We willen meer bieden dan de laagste prijs voor consumenten en ook bijdragen aan een gezond leven. Dat houdt ook in: meer bewegen. We willen Nederland in beweging krijgen", zegt Jumbo-directielid Colette Cloosterman-van Eerd.

Ook het tenue dat de leden van TeamLottoNL-Jumbo de komende jaren zullen dragen, werd gepresenteerd. Dat zal overwegend geel-zwart zijn, waarbij de naam van Lotto met de bijbehorende gele ballen prominent op de borst van de wielrenners is te zien.  BrandLoyalty, oud-hoofdsponsor van de ploeg, blijft als subsponsor betrokken.

 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan