Tickets
Shop

KNSB Marathon Cup

za 4 jul - za 4 jul
Marker Evenementen terrein De Tippe
KNSB Marathon Cup

De KNSB Marathon Cup is de nationale competitie voor het inline-skaten op de marathon. De competitie bestaat uit acht wedstrijden. De heren A rijden een wedstrijd over 40 km, de heren B 30 km en de dames 25 km.

De competitie is verdeeld in Heren A, Heren B (B, C en Junioren A en B) en Dames (D en Junioren-A en B).

In de wedstrijden geldt voor de categorieën beloften – heren – dames : punten bij doorkomst iedere ronde. Aan het eind worden de punten opgeteld en is er een klassement over de gereden wedstrijd voor de 1e 5 met hoogste punten.
Deze ontvangen geldprijzen van de organisatie 50-40-30-20 en 10 euro

De wedstrijden die zaterdag gepland staan voor de Stouwdam Competitie en de KNSB Marathon Cup zullen indien enigszins mogelijk gewoon doorgaan. Door de extreme warmte die zaterdag wordt verwacht komen er veel vragen binnen over het doorgaan van deze wedstrijden. De organisatie heeft hier naar geluisterd en gekeken wat men hier mee kon doen. Verschuiven van de verschillende wedstrijden over de dag was niet mogelijk door verschillende oorzaken, maar de organisatie zal zorgen dat er verschillende watertap punten zijn en ook voor andere manieren van verfrissing zal gezorgd worden.
De hoofdscheidsrechter neemt in extreme gevallen een besluit over het al dan niet doorgaan danwel inkorten van de wedstrijd.

.


Deelnemerslijst

Junioren en senioren (dames en heren)

Voor inschrijven klik hier.
Voor de deelnemerslijst klik hier.

Programma

13.00 uur categorie: Jeugd schema/afstanden: Stouwdam competitie
17.00 uur categorie: B rijders schema/afstanden: 34 ronden
18.00 uur categorie: Dames schema/afstanden: 29 ronden
19.00 uur categorie: A rijders schema/afstanden: 45 ronden

Lengte parcours: 885 meter


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}