Tickets

De Thuistribune

Laat jouw succeswens achter en support ShorttrackTeamNL tijdens de ISU World Cup in Dordrecht!

De actie is voorbij. Bedankt voor het insturen van alle leuke succeswensen! De winnaars worden zo spoedig mogelijk bericht. 

Support jouw favoriete shorttrackers vanaf je thuistribune!

Dit weekend rijdt ShorttrackTeamNL de ISU World Cup in Dordrecht. Dit toernooi is belangrijk voor de rijders, omdat het één van de vier kwalificatietoernooien voor de Spelen is. Om Suzanne, Itzhak, Xandra, Sjinkie, Selma, Jens, Yara, Daan, Rianne, Friso, Georgie en Dylan toch persoonlijk te supporten, kun jij jouw persoonlijke succeswens insturen. De rijders kunnen deze bekijken op een tv-scherm vanuit de speciaal ingerichte huiskamer in Dordrecht.

Wil je een videoboodschap achterlaten voor ShorttrackTeamNL? Dat kan! Stuur je MP3 bestandje naar schaatsfan@schaatsen.nl dan tonen we jouw videoboodschap ook op het TV-scherm.

Win leuke prijzen
Met jouw inzending maak je kans op te gekke prijzen! De prijzen zijn mogelijk gemaakt door de partners van de ISU World Cup Shorttrack in Dordrecht.

Door jouw boodschap in te sturen, ga je ermee akkoord dat jouw naam op het scherm in het stadion komt met je succeswens en mogen wij jou een mail sturen n.a.v. jouw boodschap. Medewerkers van TIG Sports en de KNSB kunnen geen kans maken op de prijzen. 

Group 2