Er zijn vele mogelijkheden om uw organisatie of merk te koppelen aan het schaatsen. Denk aan de associatiemogelijkheden om uw organisatie of merk onder de aandacht van de schaatsliefhebbers te brengen. Dat kan via onze digitale media en promotiemogelijkheden. Denk aan display banners, livestreams, actiepagina's of volledige branded content-campagnes op schaatsen.nl. Alle online activatiemogelijkheden op schaatsen.nl staan weergegeven in onze Digitale Mediakit schaatsen.nl. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor partnerschap bij de Sprint App.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Wicher Vellinga via J.Vellinga@KNSB.nl. Wanneer u geïnteresseerd bent in een bredere activering binnen het schaatsen, neemt u dan contact op met de commerciële afdeling van de KNSB op het telefoonnummer 088 - 489 2000.

Meer informatie?

In Nederland leer je fietsen, zwemmen en ... schaatsen. Bijna iedereen heeft wel een keer op het ijs gestaan. Schaatsen is groot in Nederland. We kijken er graag naar en we doen het graag zelf.

• Frequente schaatsers & skaters: 1.500.000
• Schaatsgeïnteresseerden: 5.000.000

Schaatsen.nl heeft
• 2,2 miljoen unieke bezoekers per jaar
• Totaal ruim 10.000.000 views per jaar
• Ruim 85.000 geregistreerde fans in database
• In een winter met natuurijs 500.000 extra bezoeken en ruim 2,5 miljoen extra paginaweergaven

Partners van schaatsend Nederland 

 

Partners

    

Mediapartner


Promotiepartner IJSTIJD!

Supplier Nationale Trainingsselectie Shorttrack 

Supplier sportvoeding