In Nederland leer je fietsen, zwemmen en ... schaatsen. Bijna iedereen heeft wel een keer op het ijs gestaan. Schaatsen is groot in Nederland. We kijken er graag naar en we doen het graag zelf.

• Frequente schaatsers & skaters: 1.500.000
• Schaatsers op natuurijs: 5.000.000
• Schaatsliefhebbers: 6.000.000
• Schaatsgeïnteresseerden: 10.000.000

Schaatsen.nl heeft
• 2,1 miljoen unieke bezoekers per jaar
• Totaal ruim 24.000.000 views per jaar
• Ruim 70.000 geregistreerde fans in database
• In een winter met natuurijs 500.000 extra bezoeken en ruim 2,5 miljoen extra paginaweergaven

Adverteren op schaatsen.nl

Er zijn vele mogelijkheden om uw organisatie of merk te koppelen aan het schaatsen. Denk aan de associatiemogelijkheden om uw organisatie of merk onder de aandacht van de schaatsliefhebbers te brengen. Dat kan via onze digitale media en promotiemogelijkheden. Denk aan display banners, livestreams, actiepagina's of volledige branded content-campagnes op schaatsen.nl. Alle online activatiemogelijkheden op schaatsen.nl staan weergegeven in onze Digitale Mediakit schaatsen.nl. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor partnerschap bij de Sprint App. Voor meer informatie daarover kunt u hier terecht.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over commerciële mogelijkheden op schaatsen.nl neemt u dan contact op met Performgroup via salesnl@performgroup.com

Wanneer u geïnteresseerd bent in een bredere activering binnen het schaatsen, neemt u dan contact op met de commerciële afdeling van de KNSB op het telefoonnummer 088 - 489 2000.

Partners van schaatsend Nederland 

Overige partners

 

Mediapartners

 

Supplier sportvoeding

PowerBar is uitgegroeid tot een van werelds grootste sportvoedingsaanbieders met een kwalitatief hoogwaardig assortiment waarin zowel repen, gels, sportdranken als herstelproducten zijn gepositioneerd. PowerBar, inmiddels onderdeel van moederconcern Nestle, wordt gedistribueerd in meer dan veertig landen en is meer dan alleen maar sportvoeding voor duursporters.

Het merk PowerBar is een synoniem geworden voor voeding, energie en optimale prestatie. PowerBar en de KNSB hebben een meerjarige overeenkomst gesloten. PowerBar, wereldwijd bekend als partner van vele topatleten en grote sportevenementen, biedt een compleet assortiment sportvoeding voor elk type sporter. Alle PowerBar producten worden in nauwe samenwerking met wetenschappers, (top)sporters en actieve sporters ontwikkeld.

Meer informatie op de website van PowerBar.