Tickets
Webshop

Win schaatstickets met Croky!

Maak kans op een gratis schaatskaartje voor een IJSTIJD! schaatsbaan in jouw buurt of voor één van de twee Nederlandse Kampioenschappen in Thialf!

Doe mee

Hoe doe je mee?

Koop een actieverpakking Croky chips 215g of 270g in je supermarkt en voeg hieronder je actiecode in. Wij brengen je per mail op de hoogte of je in de prijzen bent gevallen.

Doe hier mee aan de winactie!

* Verplicht veld
actievoorwaarden*

Het is IJSTIJD! Tijd om te gaan schaatsen. Samen met je klasgenootjes of vriendjes. Want schaatsen is leuk, leerzaam en gezond. Heb je op school al les gehad uit een lesboekje? En heb je bij gym geleerd hoe je schaatsbewegingen kunt maken? Dan wil je vast wel naar een schaatsbaan in jouw buurt. Gezellig plezier maken met z’n allen en natuurlijk leren wat je moet doen om een goede schaatser te worden, net als zoveel andere Nederlanders.

Er zijn allerlei leuke vormen van schaatsen, of je nu voor het eerst op de ijzers staat of al lekker vlot over het ijs glijdt. Misschien krijg je wel tips van een échte schaatstrainer. En als je met je klas hebt geschaatst, dan wil je toch zeker weer gaan! Met een cool IJSTIJD! polsbandje krijg je een code voor een volgende schaatsles met korting of helemaal gratis. Je ouders of verzorgers kunnen dit voor je regelen op schaatsen.nl/ijstijd. Je kunt dan meteen fan worden van de IJSTIJD! Kidsclub voor leuke acties en aanbiedingen.

En als je dan nog eens gaat schaatsen met je vrienden dan wil je daarna nog een keertje… en nog een keer… en word je misschien wel lid van een schaatsvereniging. Het kan allemaal. Het is IJSTIJD!

Blijf op de hoogte van meer winacties zoals deze

Volg schaatsen.nl als fan

Meld je aan als #schaatsfan
Group 2