Tickets
Shop

Meld je school aan!

Altijd al willen schoolschaatsen, maar is het vervoer naar de ijsbaan een probleem? De IJSTIJD! Schoolschaatsbus rijdt komende winter schoolklassen gratis naar de ijsbanen in Deventer en Enschede.

Na de herfstvakantie tot eind maart 2020 kan jouw school zich opgeven en rijdt de bus in twee shifts op één dag basisschoolleerlingen naar de dichtstbijzijnde ijsbaan voor een leuke schoolschaatsles. Een unieke kans dus laat je school zich snel aanmelden! Kijk hier of jouw school gebruik kan maken van de schoolschaatsbus.

De IJSTIJD! Schoolschaatsbus is een initiatief van KNSB en wordt mogelijk gemaakt door de Reggeborgh Groep. Deze investeringsmaatschappij uit Rijssen sponsort de topsprintploeg Schaatsteam Reggeborgh en wil hierdoor het jeugdschaatsen stimuleren in de provincie Overijssel. Ronald en Michel Mulder zijn de ambassadeurs van de schoolschaatsbus.

Wil je de kinderen, in het klaslokaal en gymles, optimaal voorbereiden op het schaatsen? Maak dan gratis gebruik van de lespakketten, leskaarten en de e-learning. Met de lespakketten krijgen kinderen in de klas al een schaatservaring door middel van leuke opdrachten uit het werkboekje. Wil je meer informatie over de gratis lespakketten of andere mogelijkheden voor scholen, klik hier.


Meld hier je school aan voor de schoolschaatsbus

* verplicht veld
Group 2