Tickets
Shop
Algemeen 02 dec 2020

Nieuw jasje voor nieuws- en wedstrijdpagina's op schaatsen.nl

Na een eerste serie aanpassingen in februari heeft schaatsen.nl deze week weer een reeks veranderingen ondergaan. Dit keer zijn de nieuws- en wedstrijdpagina's onder handen genomen. De pagina's zijn in een nieuw, moderner jasje gestoken.

Naast het nieuwe uiterlijk voor de nieuws- en wedstrijdpagina's zijn er nog enkele andere nieuwigheden. In de kalender is de mogelijkheid toegevoegd om dertig dagen terug te gaan. Zo kun je in de weken na een wedstrijd deze nu eenvoudiger terugvinden. Zowel in de kalender als op schaatsen.nl/uitslagen zijn er verbeteringen doorgevoerd in de zoekfilters. Ook hebben veel schaatsvolgers de nieuwe pagina schaatsen.nl/live al weten te vinden. Op deze pagina vind je alle livestreams die vanuit schaatsen.nl aangeboden worden.

Tweede pakket
De nieuwe aanpassingen aan de website zijn onderdeel van een tweede pakket aan verbeteringen, nadat in februari dit jaar al de nieuwe homepage en kalender werden gelanceerd. Daarbij werden ook de vernieuwde overzichtspagina's schaatsen.nl/nieuws en schaatsen.nl/video geïntroduceerd. 

Een van de belangrijkste wensen van fans, bezoekers, redactie en ontwikkelaars van de site blijft een overzichtelijke uitslagenpagina. Dit is een lang en kostbaar project, van de lange adem. Achter de schermen worden technische stappen gezet die dit op termijn mogelijk moeten maken. Voor nu is schaatsen.nl/uitslagen verder ontwikkeld om je in ieder geval een duwtje in de goede richting te geven. Daarnaast is sinds kort ook schaatsen.nl/liveresults toegevoegd. Van de grote langebaanwedstrijden in Thialf kun je op deze pagina live de tijden inzien. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan