Op zondag 3 maart komt de bekende YouTuber Bibi naar ijsbaan De Meent Bauerfeind in Alkmaar voor een meet & greet. De ontmoeting is een initiatief van IJSTIJD!, het jeugdschaatsenprogramma van de KNSB. Van 14.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen op de foto met Bibi en een handtekening van hun idool bemachtigen.

Op YouTube heeft de 10-jarige Bibi over de 445.000 abonnees. Haar ruim 150 video's zijn inmiddels al meer dan 85 miljoen keer bekeken. De meet & greet vormt een onderdeel van een speciaal ingelaste editie van de ICE Games. De toegang tot de ijsbaan en deelname aan de ICE Games is tussen 13.00 en 16.30 uur voor kinderen tot en met 12 jaar geheel gratis.

Deze zondag kunnen kinderen en hun ouders deelnemen aan een gevarieerd programma op het ijs. Naast schaatsen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan ijshockey, ice biken, sjoel de puck, curling en een schaatsbiathlon, met liggend schieten vanaf het ijs. De organisatie is in handen van enthousiaste en professionele begeleiders van Alkmaar Sport. Wie zelf geen schaatsen heeft, kan deze huren bij de in het pand gevestigde schaatsshop Fortysix Sports.

Wanneer? Zondag 3 maart
Hoe laat?
13.00 - 16.30 uur
Waar?
IJsbaan De Meent Bauerfeind, Terborchlaan 301 in Alkmaar