Dit schaatsseizoen organiseert de KNSB samen met haar partners voor het eerst de IJSTIJD! Festivals. Deze vinden plaats op tien tijdelijke IJSTIJD! banen in Nederland.

Heb je zin in een dagje winters plezier voor het hele gezin? Kom dan naar een van de IJSTIJD! Festivals, die de komende maand in heel het land gehouden worden. Op en rond de ijsbaan is van alles te beleven, voor jong en oud. Een dag vol verrassende activiteiten waaronder de IJSTIJD! Schaatssprong, de Croky IJspret Cup en 100% NL Freestyle Ice Skating Tour.

Natuurlijk kun je ook gewoon komen schaatsen, want dat is de basis van IJSTIJD!, een breed gedragen initiatief om de jeugd vaker op het ijs te krijgen. Tijdens het IJSTIJD! Festival is er op tien tijdelijke ijsbanen nog veel meer te beleven. Er is muziek en er wordt freestyle gedanst op het ijs. Je kunt er racen op een ijsfiets, of aansluiten in de polonaise om zo samen een record te breken. Langs de baan zo zijn er nog veel meer attracties voor jong en oud.

Het IJSTIJD! Festival maakt een complete tournee door Nederland, die begint op 8 december in Groningen en op 12 januari eindigt in Rotterdam. Wil je ook weten of er een IJSTIJD! Festival bij jou in de buurt is? Kijk snel hieronder!

Groningen on Ice Zaterdag 8 december
IJsbaan Middelburg Zaterdag 15 december
Winters Delft Zondag 16 december
Kurhausplein on Ice (Scheveningen) zondag 22 december
Bussum op IJs Donderdag 27 december
Bergs winterparadijs Vrijdag 28 december
De Goudse IJsbaan Woensdag 2 januari
IJsbaan Duiven Donderdag 3 januari
Uden on Ice Vrijdag 4 januari
Schaatsbaan Rotterdam Zaterdag 12 januari

Heb jij er ook al zin in? Hou schaatsen.nl/ijstijd in de gaten voor meer informatie!