Op vrijdag 15 maart houdt het onderwijs een landelijke staking. Dit betekent voor veel leerlingen een vrije dag. Weet jij al wat je gaat doen met je zoon of dochter op deze vrije dag? Anders hebben wij een tip!

Een aantal ijsbanen biedt tijdens deze dag leuke acties en/of kortingen aan, waardoor kinderen mee kunnen doen aan leuke activiteiten of voor een gereduceerd tarief kunnen gaan schaatsen. Schaatsen is nog nooit zo leuk geweest! Wij hebben een overzicht gemaakt van de diverse banen die wat aanbieden op deze school vrije dag:

IJsbaan De Meent Bauerfeind - Alkmaar
Op de IJsbaan De Meent Bauerfeind in Alkmaar kan je de gehele dag schaatsen voor maar € 2,60 per persoon. Speciaal op deze dag organiseert De Meent voor de kinderen de ICE Games van 12.00 tot 15.15 uur. Onder begeleiding van ervaren trainers kunnen zij zich vermaken met curling, biatlon, ICE Bikes, ijshockey en sjoel de puck! Kijk hier voor meer info of verzilver hier je IJSTIJD!-polsbandje. 

De Uithof - Den Haag
De Uithof in Den Haag kunnen kinderen genieten van een volledig dagprogramma vol plezier. In de ochtend kan je leren skiën, snowboarden of schaatsen en in de middag karten en games of klim- en klauterplezier! Ouders kunnen hun kinderen gewoon afzetten en aan het einde van de dag weer ophalen. Kijk hier voor meer informatie.

Optisport Sportboulevard Dordrecht
De kunstijsbaan in Dordrecht is op vrijdag extra geopend van 08.00 tot 14.30 uur. Voor € 4,- per persoon kunnen ouders en kinderen in Dordrecht genieten van het ijspret.

IJsbaan De Westfries - Hoorn
Ook in Hoorn kan er goedkoop geschaatst worden. Voor slechts € 3,- kun je de hele dag gebruik maken van het ijs. 

De Scheg - Deventer
Voor € 8,60 krijg bij de Scheg in Deventer entree tot de ijsbaan of het zwembad. Daarnaast krijg je voor dat bedrag ook nog wat te eten en drinken. 

Schaatshal Leiden
In de schaatshal in Leiden kan de jeugd van 10.30 tot 16.00 uur voor maar € 2,50 gaan schaatsen. 

Jaap Edenbaan - Amsterdam
Op de Jaap Edenbaan is er vrijdag een kortingsactie voor jeugd. Entree is € 2,50 en de schaatshuur voor jeugd is € 3,-. Regent het? De ijshal is open van 09.00 tot 15.45 uur. De discoverlichting zal aanstaan en er komen kneiters van hits uit de speakers. De actie loopt van 08.00 tot 16.30 uur.