Tickets
Shop
Nieuws 08 mei 2015

Van den Brandt en Van der Werff blijven Afterpay trouw

Floor van den Brandt (24) en Bo van der Werff (22) hebben beiden bijgetekend bij Team Afterpay, de damessprintploeg van iSkate.

Foto : Soenar Chamid

Van den Brandt verlengde haar contract met de ploeg van trainer Dennis van der Gun met een jaar. Van der Werff tekende zelfs bij tot na de Spelen van 2018.

Beide dames beleefden afgelopen winter hun doorbraak in het groen van Team Afterpay. Zowel Van der Werff als Van den Brandt plaatste zich voor de World Cups. Daarbij wist de Brabantse Van den Brandt zich ook nog te kwalificeren voor de WK Afstanden in eigen land. 

De keuze om bij haar vertrouwde ploeg te blijven was dus snel gemaakt, vertelt Van den Brandt in de nieuwsbrief van iSkate. "Ik heb een heel goed jaar gehad en daar wil ik graag op doorbouwen bij Team AfterPay, trainer Dennis van der Gun en de meiden. Dat we deze groep bij elkaar kunnen houden, geeft veel vertrouwen en ik denk dat ik daardoor nog harder kan schaatsen."

 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan