Live
Shop
Nieuws 17 mrt 2015

Davis voor één jaar naar beslist.nl

Shani Davis zal volgend seizoen uitkomen voor Team beslist.nl.

Foto : Sander Chamid

De Amerikaan zal bij de World Cup Finale in Erfurt de handtekening zetten onder de verbintenis met de Nederlandse sprintersploeg, meldt het AD dinsdag.

De afgelopen jaren maakte Davis geen deel uit van de Amerikaanse selectie, maar trainde hij zelfstandig. Aan die situatie wil hij met zijn overstap naar beslist.nl een einde maken, want hij presteerde een groot deel van dit seizoen maar matig en dacht zelfs aan stoppen.

Bij de WK Afstanden van dit jaar werd Davis echter toch ineens wereldkampioen 1000 meter. En om die lijn door te zetten wil de 32-jarige rijder in de nadagen van zijn carrière zichzelf nog een extra boost geven "in een team met een coach, goede fysiotherapeut en goede schaatsers om mij heen.''


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan