Renz Rotteveel heeft zondagavond het eindklassement van de Eindhoven Trofee gewonnen. De rijder van Team Corendon wist op de laatste afstand van de Holland Cup Allround de leiding in het klassement over te nemen.

Zondag stonden de 1500 en 3000 meter op het programma. De schaatsmijl werd gewonnen door Peter groen (1.54,20), voor Wesly Dijs (1.54,60) en Rotteveel (1.54,70). Dijs stond na drie afstanden nog bovenaan het klassement, maar hij verloor zijn voorsprong op de laatste afstand van het toernooi.

De 3000 meter werd in een tijd van 3.59,69 gewonnen door Remco Schouten. Kars Jansman bezette plaats twee in 4.00,08. De derde plaats was wederom voor Rotteveel (4.00,34) die daarmee de leiding in het klassement overnam.

De Eindhoven Trofee werd dan ook gewonnen door Rotteveel. Dijs zakte naar plaats twee en ging met het zilver aan de haal. Het brons was voor Thomas Geerdinck.