Tickets
Shop
Go Skate 25 nov 2022

Black Friday Weekend bij GoSkate

Het is Black Friday Weekend bij GoSkate en wij hebben ook dit jaar weer geweldige deals voor jou! Profiteer van kortingen tot 10% op alle MYLAPS ProChips en verlengingsabonnementen. Aanschaffen kan via de webshop van GoSkate.

Tijdens Black Friday Weekend koop je niet alleen een MYLAPS ProChip met korting, maar ook de verlengingen zijn inclusief kortingen te verkrijgen in de webshop. De prijzen voor een MYLAPS ProChip zijn dit weekend als volgt:

Prijzen van verlengingen

De Black Friday korting is geldig van vrijdag 25 tot en met maandag 28 november 2022. Profiteer nu van deze kortingen in de webshop

MYLAPS ProChip
Met een MYLAPS ProChip kun je jouw schaatsprestaties op bijna alle kunstijsbanen in Nederland bijhouden. De chip meet je rondetijden zodra je ermee over een lus in de ijsbaan schaatst. Als je de chip aan de GoSkate app koppelt dan kun je live of na afloop van je sessie jouw tijden en overige statistieken bekijken in de app. Bekijk hoe de MYLAPS ProChip in combinatie met de GoSkate app werkt.

Download de gratis GoSkate app in de App Store of Play Store. Heb je vragen over hoe de GoSkate app werkt? Kijk dan op goskate.nl of mail ons via team@goskate.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan