Tickets
Shop
Kort door de bocht 23 mei 2022

Jochem Uytdehaage publiceert boek, schaatsshow in Tilburg met Van Zundert

Rubriek van nieuws en wetenswaardigheden uit de (inter)nationale schaats-, en skeelerwereld: het overzicht van de voorbije dagen.

Foto : Soenar Chamid

Jochem Uytdehaage publiceert boek
Op 21 juni verschijnt het boek "Opgeladen!" van Jochem Uytdehaage. Hierin worden onderwerpen als geluk, gezondheid, presteren en energie besproken. De tweevoudig olympisch kampioen ontwikkelde door de jaren heen een methode om een goede energiebalans te bewaren: de vier batterijen van energie. De batterijen, onderverdeeld in spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek, communiceren met elkaar en zijn van grote invloed op hoe we ons voelen.

In het boek worden ingezichten, tips & tricks gegeven voor iedereen die een rijker leven wil leiden. Dit doet Uytdehaage aan de hand van anekdotes en ervaringen uit zijn topsportcarrière en de periode daarna. 

Bewonder Van Zundert tijdens ijsshow Tilburg
Komende zaterdag, 28 mei, vindt het ijsgala Fantasia van SKY Tilburg plaats. In het IJssportcentrum Tilburg, waar ook jaarlijks de Challenge Cup verreden wordt, treden onder andere Lindsay van Zundert, Lois Libregts en de Tilburgse Julia van Dijk op. Kenny B zal deze avond te gast zijn voor een muzikale bijdrage. Meer informatie en tickets vind je op de website van SKY

Foto : Soenar Chamid

Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan