Tickets
Shop
Nieuws 04 aug 2022

Maak kans op een skeeler beschermingsset!

In augustus kun je via de GoSkate app weer meedoen met een nieuwe Maandchallenge. Deze staat in het teken van het inline skaten. Dus trek je skeelers aan en ga lekker de weg op!

Wie wordt skater van de maand augustus? De Maandchallenge luidt als volgt:

“Skeeler in augustus 5 keer minimaal 2 kilometer met de GoSkate app en maak kans op een skeeler beschermingsset."Hoe kan ik meedoen?
Om mee te doen met de Maandchallenge van augustus dien je jezelf aan te melden via de Challenges pagina in de GoSkate app. Verder is het goed om te weten dat je sessies pas meetellen nadat je bent aangemeld voor de challenge en er telt maar één sessie per dag. 

Kevin is skater van de maand juli!
Samen met 176 andere skaters heeft Kevin Gillet meegedaan met de Maandchallenge van juli. Kevin heeft afgelopen maand 17 keer de skates aan gedaan en in totaal 189 kilometer afgelegd. De challenge om om in juli minimaal 10 uur te skeeleren heeft hij ruimschoots behaald en daarmee heeft hij het skatepakket gewonnen. Gefeliciteerd!

Wil jij ook kans maken op leuke prijzen tijdens de Maandchallenges en meedoen met nieuwe uitdagende challenges? Download dan de gratis GoSkate app in de App Store of Play Store. Meer informatie over de skatefunctie in de GoSkate app vind je via www.go-skate.nl


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan