Tickets
Shop
Nieuws 10 sep 2021

Team IKO en Allsportsradio lanceren podcastserie

Team IKO en Allsportsradio zullen vanaf vandaag elke twee weken een podcast online zetten over de route die de sporters afleggen naar de Olympische Spelen van Beijing. In deze twaalfdelige podcast serie worden de luisteraars op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen rondom het team.

Foto : Neeke Smit

"Wij willen via onderscheidende online content de schaatsfan een kijkje achter de schermen geven. Dat kan perfect via de podcast serie die we samen gaan maken en via de uitzendingen van ALLsportsradio", aldus Team IKO. In de eerste aflevering staat Jorien ter Mors centraal. De meervoudig olympisch kampioene vertelt onder meer over de hoge pieken en de diepe dalen van haar carrière, haar liefde voor de sport en over haar toekomst na het schaatsen. 

In alle afleveringen wordt bovendien ingegaan op de actualiteit en komen mensen aan het woord die de sporters op wat voor manier dan ook ondersteunen. Zo vertelt Bert ten Hove, vader van trainers Martin en Erwin, in de eerste aflevering hoe de passie voor het runnen van een eigen schaatsteam is ontstaan. Bert ten Hove was in het verleden hoofdsponsor van de eigen schaatsploeg VPZ.

Beluister hier de eerste aflevering van de podcastserie.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan