Tickets
Shop
Schaatsers op social 15 sep 2021

Schaatsers op social: dansen op hooibalen en comeback van Kamminga

Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

Nog heel even wachten en dan kan er weer geschaatst worden in Enschede. Ook veel andere ijsbanen openen binnenkort weer de deuren. 

In Nijmegen ligt de ijsvloer er zelfs al in! Marathonploeg TEKLAB / Bewustwinkelen.nl was er als een van de eerste bij om het ijs te testen. 

Natuurlijk werd er ook nog flink geskatet deze week. Een aantal leden van Skeelervereniging IDS deed mee aan de Elfstedentocht. 

Mirko Nenzi en Daniel Niero halen wel heel veel plezier uit hun skeelerrondje... 

Volop genieten, dat is wat Marrit Leenstra en haar man Matteo Anesi nu doen sinds de geboorte van een gezonde dochter: Melissa. Van harte!

 

Een bekend gezicht lacht Claudia Pechstein tegemoet op haar fietsrondje door Berlijn. De Duitse veterane doet namelijk namens het CDU mee aan de verkiezingen. 

De shorttrackers zijn weer terug van hun trainingskamp in Italië. Suzanne Schulting had haar lesje geleerd en zorgde dat ze niet zoals op de heenweg haar vlucht zou missen.

Terug in Nederland stond direct de volgende uitdaging op het programma. Net zoals de afgelopen jaren reed een flink deel van de Nationale Trainingsselectie de toertocht van de Amstel Gold Race. 

Goed voorbeeld doet goed volgen! Toch, Wouter van der Ploeg? 

Zou Patrick Roest het kunnen winnen van deze formidabele tegenstander? 

Billen weg, benen weg, baby rijker, aldus Manon Kamminga. Op naar Berlijn!

Geen commentaar van Annamarie Thomas op deze foto, dan doen wij dat ook niet. Gefeliciteerd Sarah!


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan