Tickets
Shop
Nieuws 10 sep 2021

Lindsay van Zundert op een zucht van de top-3 in Lombardia Trophy

Lindsay van Zundert is prima begonnen aan haar olympische campagne. Tijdens de Lombardia Trophy, deel uitmakend van de Challenger Series, eindigde de Brabantse kunstrijdster met haar nieuwe korte kür op de zesde plaats. Vandaag volgt het vrije programma.

Met de score van 57.90 punten bleef Van Zundert dicht in de buurt van de nummer drie in de uitslag, de Poolse Ekatarina Kurakova die uitkwam op 61.51. De Amerikaanse Alysa Liu liet als winnares in het veld van 32 deelneemsters 74.31 punten noteren.. Alexia Paganini uit Zwitserland werd tweede, met een puntentotaal van 62.14.

Vanmiddag vanaf 14.15 vervolgen de vrouwen hun wedstrijd, na het eerste onderdeel voor de paardansers. In de avonduren is de het de beurt aan de paarrijders, onder wie het Nederlandse koppel Daria Danilova en Michel Tsiba, die de korte kür afwerken als tweede duo op de startlijst.

De uitslag van de korte kür van de vrouwen is hier te vinden. Het vrije programma van Lindsay kan hier worden bekeken. De kür voor de paren is hier te volgen.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan