Tickets
Shop
Nieuws 06 mei 2021

Hoogerwerf lanceert kledinglijn met Van 't Wout: 'Fashion waar ik mezelf goed in voel'

In aanloop naar de Olympische Spelen van 2022 in Beijing geeft de nationale shorttrackselectie van bondscoach Jeroen Otter een kijkje achter de schermen via hun eigen Instagramkanaal. In de videoreeks Sharing stories vertellen de rijders over hun sport, maar ook vooral over het leven naast de ijsbaan. De serie wordt afgetrapt met Dylan Hoogerwerf.

De 25-jarige Hoogerwerf werd afgelopen seizoen voor de tweede keer in zijn carrière Nederlands allroundkampioen en deed dat met nieuwe op maat gemaakte ijzers onder zijn schoenen. "Ik ben vrij lang voor een shorttracker, dus ik denk dat ik daardoor af en toe niet de druk op mijn messen had die ik wilde hebben. Halverwege het seizoen ben ik wat gaan proberen met materiaal. Met deze custom messen bleek dat ik er veel meer uit kon halen dan voorheen."

Buiten het shorttracken heeft Hoogerwerf sinds kort het skateboarden ontdekt. Daarnaast maakt hij al acht jaar (elektronische) muziek. Sinds dit jaar heeft Hoogerwerf samen met teamgenoot Melle van 't Wout een eigen kledinglijn: Druppel. De nieuwe website met shop is een week geleden gelanceerd. "Ik hou van fashion en vind het leuk om kleding aan te hebben waarin ik mezelf goed voel."


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan