Tickets
Shop
Nieuws 17 mrt 2021

Michelle de Jong twee jaar langer bij Team Reggeborgh

Michelle de Jong heeft haar aflopende contract bij Team Reggeborgh met twee jaar verlengd. De sprintster ligt daarmee tot en met 2023 vast bij de ploeg van trainer Gerard van Velde.

Foto : Sander Chamid

"Ik ben heel blij dat ik door kan bij Reggeborgh tot een jaar na de Olympische Spelen. Ik heb er ook heel veel zin in om weer met dit team aan de slag te gaan", zegt De Jong, die aan het begin van de winter net als vriend en ploeggenoot Janno Botman besmet raakte met het coronavirus.

Ondanks die hectische start heeft de Friese sprintster afgelopen seizoen toch met goede resultaten kunnen afsluiten. Ze eindigde in november op de vierde plaats van het Daikin NK Sprint en plaatste zich eind december op de 500 en 1000 meter voor de World Cups. Dankzij vier top 10-klasseringen eindigde ze op de vierde plek in het World Cupklassement. "Hopelijk kan ik deze stijgende lijn doorzetten en mezelf komend seizoen weer verbeteren."

Team Reggeborgh bestaat komend seizoen uit Ronald Mulder, Kjeld Nuis, Wesley Dijs, Janno Botman, Gijs Esders, Mathias Vosté, Ireen Wüst, Femke Kok, Michelle de Jong en nieuwkomers Hein Otterspeer, Stefan Westenbroek en Marrit Fledderus.

Bekijk hier het transferoverzicht langebaan.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan