Tickets
Shop
Nieuws 01 mrt 2021

De maandchallenge van de Sprint app is terug

De Maandchallenge van de Sprint app is even weggeweest doordat een groot deel van de ijsbanen gesloten is, maar nu het weer mooier weer wordt gaan we met de Maandchallenges focussen op de skatefunctie in de Sprint app. Wie wordt de Sprinter van de maand maart en wint de set met Hansaplast sportproducten?

In maart gaan we op zoek naar een nieuwe Sprinter van de maand en de Maandchallenge luidt als volgt: Skate in maart minimaal 30 kilometer in de Sprint app en maak kans op een Hansaplast sportproducten set t.w.v. 40 euro.

Ook meedoen?
Om deel te nemen aan de Maandchallenge van maart moet je de 'Skate' ranglijst toevoegen in de Sprint app. Als je dit nog nooit hebt gedaan, dan kun je hiervoor onderstaande stappen volgen:

  • Open de ranglijstenpagina in de Sprint app.
  • Swipe helemaal naar links en klik op 'skaten' en vervolgens op 'Totaal ranglijst'.
  • Je hebt nu de ranglijst toegevoegd en doet mee met de Maandchallenge!

Wil je weten wat de tussenstand is? Klik dan in de ranglijst op het filter-icoon links bovenin het scherm. Kies vervolgens voor 'Huidige maand' om de afstanden van alle Sprinter in de maand maart te zien. Succes met de uitdaging!

Kan ik onder de huidige omstandigheden wel skaten?
Nu we nog steeds samen mogen sporten, is het van belang dat je met een aantal punten rekening blijft houden. Draag altijd bescherming, dus een helm, kniebeschermers en polsbeschermers. Respecteer de 1,5 meter afstand en pas deze zoveel mogelijk toe.

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Start je sessie en help mee met het in kaart brengen van de leukste en veiligste skateroutes!

Help ons jouw ervaring met de Sprint app te verbeteren! Vul de enquĂȘte in. Alvast bedankt voor je hulp! Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je hier.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan