Tickets
Shop
Schaatsers op social 09 jun 2021

Schaatsers op social: eerbetoon aan Lara en ijzerhappen met Ronald Mulder

Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

In het Franse hoogtetrainingscentrum Font Romeu hebben de nationale shorttrackers een plaquette onthuld ter herinnering aan Lara van Ruijven. Afgelopen maandag haalde de ploeg gezamenlijk herinneringen op aan alle mooie momenten met elkaar.

Natuurlijk werd er in Font Romeu ook volop getraind.. Zo vond er onder andere een time trial plaats..

Ireen Wüst stapte afgelopen weekend samen met een grote groep vriendinnen op de fiets en samen haalden ze herinneringen op aan Paulien van Deutekom. 

Antoinette de Jong is net terug van een trainingskamp in het Italiaanse Collalbo maar fietst eigenlijk net zo graag in het zonnige Nederland.. Koffietje erbij en gaan!

Gaan, gaan, gaan was het ook voor Joey Mantia... want.. Every day is leg day! 

Zijn landgenoot Brittany Bowe pakte haar mountainbike uit de schuur en ging erop uit..

Ook het KNSB Talentteam Noord ging de fiets op.. maar zij eindigden op de wielerbaan in Assen voor een training die in het teken stond van baanwielrennen 

Naast alle fiets-, schaats- en skeelertrainingen spenderen de schaatsers ook veel tijd in het krachthonk.. En dat is precies de plek waar Ronald Mulder zijn ijzertekort even aanvult.. 

Marathonschaatsster Anne Tauber kon haar geluk niet op deze week: eindelijk kan ze officieel zeggen dat ze deze zomer als mountainbiker in actie komt bij de Olympische Spelen in Tokyo.  

Over de zomer gesproken... het zomerschaatsseizoen gaat langzaam aan weer van start! In de Meent in Alkmaar kan er sinds vandaag weer volop geschaatst worden. 

In Ter Aar blijven ze overigens nog even buiten. Daar organiseerden ze immers hun allereerste skeelertoertocht.

 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan