Tickets
Shop
Schaatsers op social 02 jun 2021

Schaatsers op social: beschuit met muisjes en genieten in de zon

Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

Gezinsuitbreiding bij Ronald Mulder en zijn vrouw Inge! Op 31 mei werd Cato Hanna Mulder geboren, tijd voor beschuit met muisjes dus! 

Margot Boer stapte onlangs in het huwelijksbootje en Yvonne Nauta deelde enthousiast wat foto's van de bruiloft van haar 'schaatszus'

Hein Otterspeer genoot samen met zijn zoontje van de zomerse temperaturen in Nederland..

.. terwijl Ted-Jan Bloemen datzelfde deed in Canada en van het moment gebruik maakte om even een selfie met zijn dochtertje te maken

Ook Marwin Talsma en Peter Michael genoten van de zon en gingen erop uit met de boot..

Nu het zonnetje eindelijk is doorgebroken is het natuurlijk perfect weer om de skates aan te trekken en op pad te gaan. Lars Woelders nam zijn ploeggenoten op sleeptouw. 

Naast skaten in de zon is fietsen natuurlijk ook een behoorlijke optie. Isabel Grevelt en haar teamgenoten hebben 'Route 66' uitgekozen voor een trainingsritje. 

Koen Verweij koos voor een bijzondere plek om even uit te rusten na zijn fietstocht op trainingskamp.

Sven Kramer ging met Jumbo-Visma op trainingskamp naar Collalbo en deed daar goede zaken in het herstel van zijn rugoperatie, zo vertelt hij in onderstaande video

De Nederlandse shorttrackselectie ging afgelopen weekend op reis en zij zijn inmiddels neergestreken in Font Romeu voor een trainingskamp:

De vrijwilligers bij SSV Lek en Linge hebben ervoor gezorgd dat er weer lekker getraind kan worden op de skatebaan 

 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan