Tickets
Shop
Sprint app 16 jul 2021

Op weg naar de 25.000 Sprinters!

Afgelopen juni bereikte de Sprint app 23.000 gebruikers en brachten wij je op de hoogte over onze zoektocht naar de 25.000ste Sprinter. Ook vertelden wij je over de leuke prijzen die te winnen zijn, zoals twee plekken op het Daikin VIP-deck tijdens het openingsweekend van het langebaanseizoen. Sindsdien zijn er al weer duizend gebruikers bijgekomen in de Sprint app en zijn we de 24.000 alweer ruim gepasseerd. Wil jij ook kans maken op één van de zes prijzen? Lees dan gauw verder!

Als Sprint de 25.000 gebruikers behaalt worden er zes leuke prijzen verloot onder alle Sprinters, en Daikin verzorgt de hoofdprijs: twee plekken op het Daikin VIP-deck tijdens het openingsweekend van het langebaanseizoen.

Skaten met Sprint
De skatefunctie in de Sprint app werkt door middel van de GPS op je telefoon. Zo kun je na afloop van je sessie precies zien welke route je hebt afgelegd en je skateprestaties inzien. Tevens kun je aangeven hoe moeilijk je de tocht vond, welke soorten ondergrond je tegenkwam, en wat de algehele kwaliteit van de route was. Voeg na afloop van je route nog een leuke foto toe die je tijdens of na je skatetocht hebt gemaakt en sla je route op.

Als je gaat skaten is het wel belangrijk om dit verantwoord te doen en tips & tricks hiervoor zijn natuurlijk altijd handig. Of je nu een beginnende of gevorderde skater bent. In de Learn to Skate videoreeks worden de basistechnieken van het skeeleren uitgelegd en krijg je veel tips! De gehele videoreeks is te bekijken op deze pagina.

Schaatsen met Sprint
Naast het bijhouden van je skateprestaties kun je in het schaatsseizoen door middel van een MYLAPS ProChip jouw prestaties meten op kunstijs. Je koppelt de chip aan je profiel en zodra je begint met schaatsen komen je tijden in de Sprint app te staan. Wanneer er net als afgelopen jaar natuurijs ligt, kun je net als bij de skatefunctie door middel van de GPS op je telefoon ook je prestaties bijhouden op natuurijs.

Kan ik onder de huidige omstandigheden wel skaten?
Nu we nog steeds samen mogen sporten is het van belang dat je met een aantal punten rekening blijft houden. Draag altijd bescherming, dus een helm, kniebeschermers en polsbeschermers. Respecteer de 1,5 meter afstand en pas deze zoveel mogelijk toe.

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Start je sessie en help mee met het in kaart brengen van de leukste en veiligste skateroutes! Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je via www.sprintapp.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan