Tickets
Shop
Nieuws 25 jul 2021

KNSB Talent Team vlog 4: vooruitblik op het winterseizoen

Via de KNSB Talent Team Vlogs kregen we deze zomer een inkijkje in de levens van Tom Nijdam, Isabel Grevelt en Angel Daleman. Ze namen ons mee naar hun trainingen, wedstrijden en kampen. Deze week staat alweer de laatste vlog online, waarin Isabel een trainingskamp afwerkt, Tom een tijdrit heeft en Angel op vakantie gaat.

Angel was eigenlijk geselecteerd voor de EK inlineskaten die afgelopen week in Portugal plaatsvonden. Helaas mocht ze niet starten omdat ze met haar 14 jaar te jong is. Ze pakt het nieuws sportief op en geniet, na een vol wedstrijdweekend, van een welverdiende vakantie in Spanje.  

Naast de reguliere trainingen heeft Isabel weer een zwaar trainingskamp bij de skeelerbaan in Doorn. Voor de gelegenheid heeft ze een nieuwe tent aangeschaft die ‘lekker groot en heel mooi’ is. De groep kijkt op tegen de loodzware duintraining die op het programma staat.

Voor de tijdrit heeft Tom zijn mooiste fietspakje uit de kast getrokken: “Wie niet snel is moet zich snel voelen.” Zijn ploeggenoot fietste hem er uit maar desondanks is hij tevreden over zijn tijd. Verder staat KNSB Talent Team Noord weer voor het eerst op het ijs in Thialf.

 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan