Tickets
Shop
Schaatsers op social 20 jan 2021

Schaatsers op social: Sneeuwpret en balende marathonschaatsers

Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

We hebben er even op moeten wachten, maar vrijdag en zaterdag mochten we de eerste sneeuwvlokken verwelkomen. Daar werd natuurlijk volop van genoten!

In Zweden ligt er zelfs al natuurijs! Genieten dit hoor, Richard!

Over natuurijs gesproken: gister was het precies een jaar geleden dat de meest recente Alternatieve Elfstedentocht plaatsvond.ย 

Niet alleen door de AEW is een streep gegaan, maar ook door de rest van het seizoen. De marathonschaatsers zitten er dan ook flink doorheen.

AB Vakwerk, de ploeg die volgend seizoen niet meer in het marathonpeloton te zien is, blijft positief: Gary Hekman mag namelijk nog een jaar langer het rood-wit-blauw dragen.

De langebaanschaatsers hebben hun eerste internationale wedstrijd erop zitten. De Russin Natalia Voronina kreeg tijdens het EK Allround de Oscar Mathisen Award uitgereikt dankzij haar wereldrecord op de 5 kilometer.

De buitenlandse schaatsers komen de komende weken wel door!

Dat ging maar net goed!

Europees kampioene Jutta Leerdam viert het feestje met de kijkers thuis!

Douwe de Vries legt in Marathon Magazine het belang van de Sven Kramer Academy uit!


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan