Tickets
Shop
Sprint app 05 apr 2021

Win jij de Sprint skatezak?

In maart zijn we na een aantal maanden van afwezigheid weer begonnen met een nieuwe Maandchallenge. Totaal deden er 376 fanatieke Sprinters mee met de challenge en inmiddels is de winnaar van maart bekend. In dit artikel gaan we kijken naar de Maandchallenge van april en leggen we je uit hoe je mee kunt doen en zo kans maakt op de Sprint skatezak.

De winnaar van maart vertellen we je zo, eerst gaan we kijken naar de Maandchallenge van april. Vorige maand zijn we rustig begonnen met de eerste skate Maandchallenge van 2021 en kon iedereen na het schaatsseizoen weer even wennen aan het skeeleren. Voor deze maand hebben we een uitdagendere challenge voor je! Deze luidt als volgt: Skate in april de meeste kilometers met de Sprint app en win deze enige echte skatezak!

Hoe kan ik mee doen?
Om deel te nemen aan de Maandchallenge van april moet je de 'Skate' ranglijst toevoegen in de Sprint app. Als je dit nog nooit hebt gedaan, dan kun je deze video bekijken voor een uitleg.

Wil je weten wat de tussenstand is? Klik dan in de ranglijst op het filter-icoon links bovenin het scherm. Kies vervolgens in de filterfunctie voor ‘huidige maand’. Je kunt nu in de ranglijst zien wat de huidige stand is en of jij al bovenaan in de ranglijst staat en de meeste kilometers hebt geskatet in april. Succes met de uitdaging!

Sprinter van de maand maart is geworden…
Nu de Maandchallenge van april bekend is, kunnen we de winnaar van maart bekend maken. De Maandchallenge luidde als volgt: Skate in maart minimaal 30 kilometer met de Sprint app en maak kans op een Hansaplast sportproducten set t.w.v. € 40,-. In maart hebben er 123 Sprinters minimaal 30 kilometer afgelegd.

Al deze Sprinters maakten kans op de sportproducten set. Er kan natuurlijk maar één iemand de winnaar zijn van deze mooie set. Sprinter van de maand maart is geworden… Sprinter Emma! Zij heeft in maart 106 kilometer afgelegd en is hiermee op de twaalfde plek in de ranglijst geëindigd.

Kan ik onder de huidige omstandigheden wel skaten?
Nu we nog steeds samen buiten mogen sporten is het van belang dat je met een aantal punten rekening blijft houden. Draag altijd bescherming, dus een helm, kniebeschermers en polsbeschermers. Respecteer de 1,5 meter afstand en pas deze zoveel mogelijk toe.

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Start je sessie en help mee met het in kaart brengen van de leukste en veiligste skateroutes! Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je hier.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan