Tickets
Shop
Nieuws 09 apr 2021

Team Palet verwelkomt Tjilde Bennis als vervangster Roza Blokker

Team Palet Vastgoedonderhoud is de voorbereiding op het nieuwe schaatsseizoen gestart met twee nieuwe gezichten. Tjilde Bennis komt over van Team Mastermind en Jan Andries de Vries is de nieuwe hoofdtrainer van Team Palet.

Tjilde Bennis zal komend seizoen Roza Blokker vervangen bij Team Palet Vastgoedonderhoud. "Ik zocht na een paar mooie jaren bij Mastermind naar een nieuwe uitdaging. Eentje met nieuwe prikkels om mij verder te ontwikkelen als marathonschaatser. Nu ik in Heerenveen ga wonen en in Friesland ga trainen, ben ik erg blij met de kans welke Team Palet Vastgoedonderhoud mij biedt", aldus een opgetogen Bennis. De 23-jarige rijdster uit Zoeterwoude rijdt komend seizoen samen Jade van der Molen, Ineke Dedden en Elsemieke van Maaren, die de ploeg trouw blijven. 

Het team heeft met Jan Andries de Vries tevens een nieuwe hoofdtrainer. Jan Andries de Vries was van 2010 tot en met 2014 ook al betrokken bij het team als trainer/ploegleider. De Vries wordt ondersteund door Ard Alderts die na vier jaar stapje terug doet als hoofdtrainer.

Teammanager Eelco Kooistra: "In december heeft Ard aangegeven iets rustiger aan te willen doen en daarmee moesten wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor onze organisatie. Een intensieve zoektocht waarbij we met Jan Andries een trainer hebben gevonden die perfect binnen onze organisatie past."

Bekijk hier het transferoverzicht marathon.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan