Tickets
Shop
Nieuws 20 apr 2021

Team BTZ.nl met dezelfde vijf vrouwen door

Marathonploeg BTZ.nl bestaat komend seizoen uit dezelfde vijf vrouwen als vorig jaar. Lisanne Buurman, Daphne Alderts, Bianca Bakker, Tessa Snoek en Sanne in 't Hof zijn wederom in het herkenbare gele pak te bewonderen.

Van de vijf dames is Buurman de enige die twee seizoenen terug ook al het gele pak aantrok. Op het natuurijs in het Zweedse Luleå veroverde ze de derde plaats bij de vierde KPN Grand Prix. Ook Snoek maakte dat seizoen naam op natuurijs. Zowel op de Weissensee als in Zweden wist ze een keer in de top vijf te eindigen. Bakker boekte in 2018 in Zweden tot nu toe haar enige overwinning in de topdivisie. Alderts en In 't Hof wisten ieder een marathon in de beloftendivisie op hun naam te schrijven. 

In 't Hof is komend seizoen opnieuw de vijfde rijdster in de ploeg en beschikt over een startnummer in het beloftenpeloton. Haar hoofddoel is de langebaan, waar ze de afgelopen jaren onder hoede van Henk Hospes trainde. In het nieuwe seizoen maakt ze geen onderdeel meer uit van zijn ploeg. Ze beschikt over een aparte status binnen het Gewest Fryslân

Bekijk hier het transferoverzicht marathon.


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan