Er staan dit weekeinde twee wedstrijden op het programma. In dit artikel lees je welke dat zijn en hoe je deze kunt volgen.

ISU Grand Prix - Skate America (23 t/m 25 oktober)
Waar er eerder een streep ging door de reeks voor junioren, stappen de senioren in Las Vegas het ijs voor de eerste Grand Prix-wedstrijd. Door de coronamaatregelen is vrijwel het hele deelnemersveld Amerikaans, maar dat betekent niet dat er geen toppers meedoen. Tweevoudig wereldkampioen Nathan Chen begint namelijk zijn seizoen in de gokstad. Hij krijgt concurrentie van landgenoot Vincent Zhou. De dames, de paren en de ijsdansers komen ook op het ijs. De wedstrijden zijn te zien via de livestream op het YouTube-kanaal van de ISU. Meer informatie vind je hier.

Biosfera Rollerskate en World Inline Cup Funchal (23 t/m 25 oktober)
Het inlineseizoen wordt dit weekend afgesloten op het Portugese eiland Madeira. Vrijdag en zaterdag staan er wedstrijden op de baan in Faial op het programma, zondag is er de marathon in Funchal. Dit is de enige World Inline Cup die dit jaar verreden wordt. Ook deze wedstrijd wordt online uitgezonden en is hier te bekijken via een livestream. Er staat een aantal Nederlandse rijders op de deelnemerslijsten, waaronder Kay en Rick Schipper en Bianca Roosenboom. Meer informatie vind je hier

Bekijk hier de volledige wedstrijdkalender.