Tickets
Shop
Nieuws 01 mei 2020

Doe jij mee aan de 6 Inline Challenge 'From Home'?

De stichting 24KiKa organiseert jaarlijks zowel de 6 Inline Challenge als 24KiKa 'skaten tegen kanker' en heeft als doel de skeelersport in Nederland te promoten. De 6 Inline Challenge zal dit jaar in verband met het coronavirus in aangepaste vorm plaatsvinden. Vooralsnog hoopt de organisatie dat 24KiKa in september in reguliere vorm kan doorgaan.

"Het leukste skate-event voor het hele gezin gaat door, op individuele basis. Vanuit je eigen voor- of achterdeur 6, 60 of 600 seconden, minuten, of uren knallen! Dat mogen zeker ook 6, 60 of 600 meters of kilometers zijn", meldt de organisatie in een persbericht. 

"Wij dagen iedereen uit om op 6 juni op de skates te vertrekken voor een afstand of duur naar keuze, zolang de 6 er maar in zit! Hou je aan de regels van het RIVM, rijd altijd met een helm en post de door jouw geleverde prestatie op Facebook of Instagram met de vermelding van #6inlinechallenge."

De start van de gezamenlijke 6 Inline Challenge is vooralsnog verplaatst naar 4 en 5 september, tijdens de 24KiKa, van 09.00 tot 15.00 uur. Daar kun je solo, als duo of in een team van maximaal zes personen deelnemen op het asfalt van Flevonice. De 'From Home' versie op 6 juni aanstaande is dus een perfecte training!

Update 30 mei:
Je kunt meedoen aan de 6 Inline Challenge 'From Home' door gebruik te maken van de Sprint app en je route te delen op Social Media met #6inlinechallengefromhome. Inschrijven voor het evenement in september kan hier.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan