Tickets
Shop
Sprint app 03 jul 2020

Skate de meeste kilometers en maak kans op een skateoutfit

In 2020 zouden we elke maand met Sprint op zoek gaan naar de Sprinter van de maand. Helaas is door het coronavirus in de maanden april, mei en juni geen Sprinter Sprinter van de maand-challenge geweest. Nu we weer wat meer mogen, gaan we in juli weer van start met de maandchallenge.

In de maand maart heeft Sprinter Irma de maandchallenge gewonnen, dit deed zij door in de top 20 te eindigen van het schaatsseizoen 2019/2020. Voor deze maand luidt de challenge als volgt: Wie skeelert de meeste kilometers in de maand juli? Doe ook mee en maak kans op een skateoutfit!

Ook meedoen?
Om mee te doen met de maandchallenge moet je de Skate ranglijst in de Sprint app toevoegen. In onderstaande video leggen we je uit hoe je die ranglijst kunt toevoegen.

Om de tussenstand te bekijken klik je op het filter-icoon linksboven in het scherm. Kies vervolgens voor 'Huidige maand' om te kijken of jij deze maand bovenaan staat in de ranglijst en de Sprinter van de maand wordt.

Kan ik met de huidige omstandigheden wel skaten?
Nu we weer samen mogen sporten, is het van belang dat je met een aantal punten rekening blijft houden. Draag altijd bescherming, in ieder geval een helm en bij voorkeur ook knie- en polsbeschermers. Respecteer zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand.

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en de Play Store. Start je sessie en help mee met het in kaart brengen van de leukste en veiligste skateroutes! Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je hier.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan