Inmiddels is er een week van 2020 voorbij en ruim 1.600 Sprinters zijn 2020 goed begonnen op het ijs. Om je schaatssessies dit jaar nóg uitdagender te maken hebben wij elke maand een gave uitdaging voor je. Lees verder voor meer informatie over de maandchallenge.

Met de maandchallenge hebben we in 2020 elke maand weer een nieuwe uitdaging voor jou en alle andere Sprinters. Elke maand gaan we namelijk op zoek naar de Sprinter van de Maand. Weet jij de uitdaging te winnen, dan krijg je een gave prijs van ons! De specifieke challenge wordt telkens aan het begin van de maand bekendgemaakt.

De maandchallenge van januari
Voor de maand januari is de maandchallenge als volgt: schaats de meeste indoor kilometers van alle Sprinters in januari. Degene die dit lukt wint een 1-jarige verlenging voor zijn/haar MYLAPS-chip (t.w.v. € 23,75).

 Wil je weten hoe jij ervoor staat? Volg dan de volgende stappen:

  • Open de ranglijstenpagina in de Sprint app.
  • Swipe helemaal naar links en voeg de ranglijst ‘Schaatsen op kunstijs’
  • Ga naar de ranglijst en klik links bovenin op het filtericoon om op de huidige maand te filteren.

Op dit moment staat Sprinter Arend bovenaan de maand ranglijst met 339,6 kilometer. Haal jij Arend nog in? Ga ook de uitdaging aan en pak de titel ‘Sprinter van de Maand januari’!

Schaats of skate jij ook, maar maak je nog geen gebruik van de Sprint app? Download de app gratis in de Play Store of App Store en start met het meten van je prestaties!