Tickets
Shop
Nieuws 27 jan 2020

'Heipalen' Hoolwerf verlengen bij AB Vakwerk

Willem, Bart en Evert Hoolwerf hebben hun contract bij Team AB Vakwerk met een jaar verlengd. De relatief nieuwe samenstelling draait een goede winter: Bart Hoolwerf staat eerste in het klassement van de KPN Marathon Cup en Gary Hekman ging er al met de Trachitol Trophy en nationale titel vandoor.

Foto : Hidde Muije

"Onze drie heipalen Willem, Bart en Evert Hoolwerf hebben het naar hun zin bij ons en hebben hun contract verlengd. Daar zijn we maar wat blij mee", luidt het op de Facebookpagina van de ploeg. In een bijgevoegde video lichten de mannen hun keuze toe. 

"Het afgelopen jaar is me goed bevallen. Ik ben een stabiele factor geworden in het peloton", begint Bart, koploper in de nationale marathoncompetitie. Evert: "We zijn echt een team. We zitten hier in de voorbereiding van de wedstrijd en iedereen zegt: zolang we met de ploeg maar winnen."

"Ik voel me een belangrijke schakel in de successen die we hebben geboekt. Het mooiste zijn de successen die we met zijn allen behalen, dat is natuurlijk fantastisch. Dat maakt dat je jezelf een gewaardeerde kracht voelt, we hebben een mooie ploeg, dus daar wil ik graag nog een jaar verder mee gaan", besluit Willem.

Klik hier voor het transferoverzicht marathon.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan