Ben je schaatsgek en heb je altijd al de Elfstedentocht willen rijden? Doe dan mee met de Trachitol Trials en win een geheel verzorgde reis naar de Weissensee in Oostenrijk. Dit is dé kans om samen met een schaatsmaatje de Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen op vrijdag 24 januari 2020.

Net als vorig jaar staat Team Trachitol op het Oostenrijkse bergmeer aan de start voor de Alternatieve Elfstedentocht. Van dat team kun jij dus deel uitmaken. De actieperiode start op 1 oktober, maar je kunt nu alvast je schaatsmaatje zoeken via de Sprint app. Ieder duo vanaf 18 jaar kan zich opgeven.

Hoe zit dat precies in elkaar? Samen met je schaatsmaatje moet je tussen 1 oktober en 1 december 2019 zo veel mogelijk kilometers schaatsen. Dat kan op elke kunstijsbaan in Nederland, dus ook jouw thuisbaan. Hoe meer kilometers jullie samen schaatsen, hoe groter de kans om ingeloot te worden voor de geheel verzorgde en onvergetelijke reis naar de Weissensee.

 

Het maakt straks niet uit hoe goed of hoe hard je schaatst; het enige doel is dat jullie samen zo veel mogelijk kilometers schaatsen. Alle afgelegde kilometers tussen dinsdag 1 oktober 07.00 uur en zondag 1 december 23.59 uur tellen mee voor deze Trachitol Trials. Op 2 december verloten we zes reizen voor twee personen onder de deelnemers met de meeste kilometers achter hun naam in drie categorieën.

Het enige dat je dus hoeft te doen is de Sprint app te downloaden, een transponder te gebruiken en jezelf met je schaatsmaatje op te geven voor de Trachitol Trials-ranglijst om je rondjes te gaan schaatsen. Lees hier meer over het deelnamereglement. Download de gratis Sprint app via de Play Store of App Store.

Wat houdt de reis in?
Vertrek op woensdagochtend 22 januari 2020 en terugkomst zaterdagavond 25 januari 2020 op centrale locatie in Nederland. Inclusief busreis voor twee personen van Nederland naar Weissensee en vice versa, tweepersoons kamer, ontbijt en diner, vervoer van en naar hotel en Weissensee en startbewijs voor Alternatieve Elfstedentocht op vrijdag 24 januari 2020.