Tickets
Shop
Nieuws 04 okt 2019

Dit zijn de favoriete huisdieren in schaatsland

Dierendag! De familie Haasjes, Bart Mol, Anice Das, aan dierlijke achternamen in het schaatsen geen gebrek. Maar welke schaatsers en inlineskaters hebben zelf een vriendelijke viervoeter of speelse kat in huis? Wij zetten een kleine selectie voor jullie op een rij.

Berber Vonk is gek op haar hond, waarvan de inlineskatester en marathonschaatsster vaak kiekjes deelt op social media. Van lange wandelingen, tot support langs de skeelerbaan. De trouwe viervoeter is erbij!

Dit bericht bekijken op Instagram

L’amour de ma vie 💫

Een bericht gedeeld door NORALY BERBER (@noralyberber) op

Rianne de Vries en Daan Breeuwsma verwelkomden vorig jaar maart hun prachtige hond Boef in de familie. Inmiddels een grote vriend, op deze foto nog een lieve kleine pup. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Mijn nieuwe vriendje 😍!! • • #Boef #Puppy #🐕

Een bericht gedeeld door Rianne de Vries (@riannedvries) op

Jerrel Feller, die na zijn succesvolle atletiekcarrière koos voor het inlineskaten, is gek op cavia's. Deze beauty lijkt daarnaast volgens hem toch ook een beetje op de hogesnelheidstrein van de Duitse spoorwegen.

Antoinette de Jong heeft een grote liefde voor paarden. Hier werd ze in 2018 vastgelegd door de NOS. 'Real love' luidt het onderschrift! Prima plaatje dus, voor deze dierendag. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Real love! ❤️ #behindthescenes #nos #pyeongchang2018

Een bericht gedeeld door Antoinette de Jong (@_antoinettedejong) op

Kelly Schouten plaatste voor dierendag zelfs een speciale post voor 'bad dog Billie', die zelfs een eigen Instagram-account heeft! Allemaal volgen dus: @baddogbillie.

Dit bericht bekijken op Instagram

🐶💕 #baddogbillie #dierendag

Een bericht gedeeld door Kelly (@schoutenkelly) op

Jorrit en Heather Bergsma leven al een hele poos samen met de Japanese Spitz-hond Yuki, waar ook vaak trotse foto's van verschijnen. Na de geboorte van zoontje Brent is het vandaag tijd voor een speciale dierendag-post van de twee 'kinderen' samen.

Janine Smit is heel erg blij met haar Franse bulldog Luna, en plaatste deze koddige kiekjes speciaal voor dierendag. 

Thomas Krol is gek op de hond van vriendin Vera Guntert. Ook deze Australische herder is trotse bezitter van een eigen Instagram-pagina: @milos.instachannel

Het mag dan dierendag zijn. Yvonne Nauta heeft weinig tijd om te knuffelen met Freddie. School gaat even voor maar een lieve dierendag-post kan er nog wel vanaf!

Kunstrijdster Niki Wories plaatst vaak foto's van Zazu en Koda, die ze zelf ook graag beschrijft als 'whitefluffyballs'.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan